Vakantie voor Juf

Standard

De laatste jarigen gevierd, ons klasje al wat opgeruimd, een paar dagen veel geslapen, de zon is daar eindelijk en er worden plannen gemaakt. Voor volgend schooljaar maar ook eerst voor de vakantie.

Ondertussen is beslist dat onze klasblog tot het verleden gaat behoren. Juf gaat verder met deze site, omdat het handiger is en ze nu eenmaal toch stilaan een echte blogger wordt.

Hier komen dus de verhalen die we samen beleven, vanaf september, en misschien al wat vroeger wanneer Juf de klas herschikt en herbedenkt. Maar anders dan andere jaren gaan we het een stukje samen doen, dat uitdenken van de hoeken. We zijn er vorig schooljaar mee begonnen, democratisch en mèt stemming, maar op zo’n manier dat iedereen zijn of haar gading wel vindt, en dat was zo prettig en prachtig, daar gaan we gewoon mee door. Met nieuwe kleuters, met nieuwe mama’s en papa’s, met nieuwe materialen en ideeën.

Maar eerst vakantie, waarin Juf even op reis gaat en veel yogalesjes geeft. Leuk leuk!

 

About krisvandenbroeck

Ik ben Juf, afgestudeerd in 1982, en doorheen alle voorbije 36 jaar rondgezworven, op zoek naar altijd beter, mooier, nieuwer, ... Met veel ups en downs, maar ontzettend veel mooie jaren al achter de rug. Juf van Het Toverklasje maar nu klaar voor een nieuwe uitdaging: samen met mijn parallelcollega gaan we co-teachen. Toverklasje wordt Wonderwoud, en hopelijk kunnen we die prachtige naam ten volle leven. En delen, hier op de site, met verhalen over onze kleine Wondertjes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s