krisvandenbroeck

Bio: Ik ben Juf, afgestudeerd in 1982, en doorheen alle voorbije 36 jaar rondgezworven, op zoek naar altijd beter, mooier, nieuwer, ... Met veel ups en downs, maar ontzettend veel mooie jaren al achter de rug. Juf van Het Toverklasje maar nu klaar voor een nieuwe uitdaging: samen met mijn parallelcollega gaan we co-teachen. Toverklasje wordt Wonderwoud, en hopelijk kunnen we die prachtige naam ten volle leven. En delen, hier op de site, met verhalen over onze kleine Wondertjes.

View complete profile

 

One response »

 1. Dag Kris,

  Mijn naam is Tinne Deboes en ik werk voor Klasse. Zoals je wel weet, herdenken we morgen de aanslagen in Brussel en Zaventem. Jij schreef toen een blogtekst over de impact van de gebeurtenis op je leerlingen, klas en school. Die verscheen ook op de website en Facebook-pagina van Klasse.

  Het lijkt ons interessant om morgen een kleine terugblik te delen op onze Facebook-pagina. Hebben de aanslagen sporen nagelaten bij jou, de leerlingen, je collega’s, ouders, de buurt? Hoe blik je er op terug en hoe kijk je naar de toekomst?

  We hebben foto’s van jou uit de reportage rond hoogsensitiviteit. Voor de verhalende quote zouden we even bellen. Of je mag zelf een suggestie doen via mail, natuurlijk.

  Wat denk jij? Kunnen we je hiervoor even contacteren?

  Vele groetjes,


  Tinne Deboes
  Gsm: 0473-78 14 16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s